HTML

Hogy lesz ebből (fél) Maraton?

Szaladok, nyafogok, még többet szaladok. Semmi mélyenszántó, csak a futkosásom fel-alá.

Friss topikok

Címkék

Kiütéssel győzött a tej

2014.04.24. 11:45 :: baracklekvar

Imádom a tejet. A sajtot. A joghurtot. A kakaót. A túrót. Mindent, ami tejből van.  A kávét is a tej miatt szeretem.

Úgy két hete viszont kiütéses lettem. Mivel orvosokkal dolgozom, elég sok tipp felmerült, végül úgy döntöttem: leteszem a tejet néhány napra. Szójatej, mogyorótej, házi kalács, diéta. Két nap alatt tökéletesen és nyomtalanul múlt el a kiütésem, azóta újra iszom tejet. Nem jött vissza. Halvány fogalmunk sincs, hogy ez mi volt, mindenesetre le kell szokjak a tejről, legalábbis mértékkel inni. (Mondjuk ma egész nap viszket az arcom...)

Ez csak onnan jutott eszembe, hogy tulajdonképpen nem lenne nagy gond, ha leadnék 3-4 kilót, és akkor a könnyebb testet könnyebb lenne gyorsabban mozgatni. Hátha azzal javul az időm....

Más. Megvolt a laktát küszöb mérésem, csuda jó volt. A végeredmény az, hogy nem csak órát kell alacsony pulzuson tartani, hanem hosszúkat futni (másfél óra körül - legalább, hétvégén lesz kétórás is, lassan felépítve). 125-145 között kell tartanom. Hát meglátjuk, kicsit félek tőle, hogy a lassú csigatempóm még lassabb lesz. De azt mondják megéri. Én meg kitartok. Azt hiszem.

Következő célig nincs egy hónap, bele kell húzni. Jó lenne az az egy órás 10 km.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baracklekvarszalad.blog.hu/api/trackback/id/tr466081932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása